НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
ФАУНА ЕЛВИР Пет Шоп
Фауна Елвир (Фауна Центар Аеродром) е место со најповолни цени за квалитетна храна, опрема, витамини и минерали, козметика, разни бисквити, кекси, награди, коски, поводници и огрлици, ампули и огрлици против болви и крлежи, тоалети и песоци за мачки, храна за глодари, папагали, облека.Работиме со најдобрите брендови како Taste of the wild, Natural & Delicious Purina, Farmina, Royal Canin, Bosch,, Adragna, Pedigree Pal, Friskies, Whiskas и др., можеме да му го понудиме на вашето милениче она што му е најпотребно за добар раст, напредок и виталност.
  НАЈНОВА ПОНУДА
FARMINA
Дива свиња и тиква медиум макси без жит. 12кг
6264 Ден.
Taste of the wild
BISON & ROASTED VENISON (бизон и печена срна)
6478 Ден.
FARMINA
ЦИБАУ АДУЛТ ФОРМУЛА 12кг.
2592 Ден.
PURINA
МЕДИУМ АДУЛТ ЛОСОС СЕНЗИТИВ ОПТИ ДЕРМА 1
3780 Ден.
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.