НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
ФАУНА ЕЛВИР Пет Шоп
Фауна Елвир (Фауна Центар Аеродром) е место со најповолни цени за квалитетна храна, опрема, витамини и минерали, козметика, разни бисквити, кекси, награди, коски, поводници и огрлици, ампули и огрлици против болви и крлежи, тоалети и песоци за мачки, храна за глодари, папагали, облека.Работиме со најдобрите брендови како Taste of the wild, Natural & Delicious Purina, Farmina, Royal Canin, Bosch,, Adragna, Pedigree Pal, Friskies, Whiskas и др., можеме да му го понудиме на вашето милениче она што му е најпотребно за добар раст, напредок и виталност.
  НАЈНОВА ПОНУДА
FARMINA
Н&Д НАТУРАЛ ДЕЛИШС ГРЕИН ФРИ - Пилешко и Капинка
6372 Ден.
Taste of the wild
SIERRA MOUNTAIN LAMB (јагнешка)
8235 Ден.
FARMINA
ЦИБАУ СЕНЗИТИВ ЛОСОС 12кг.
3456 Ден.
PURINA
ПАПИ ЛОСОС СЕНЗИТИВ ОПТИ ДЕРМА 12кг.
4536 Ден.
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.