НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Кучиња - PURINA - FRISKIES - ЈУНИОР ПИЛЕШКА СО ЗЕЛЕНЧУК 15кг
ЈУНИОР ПИЛЕШКА СО ЗЕЛЕНЧУК 15кг
Цена: 2835ден.
Комплетна храна за млади кучиња со нормална физичка активност.
СОСТАВ: цереалии (51% цели зрна), месо и деривати од месо (8%), деривати од зеленчук, масти и масла, екстракт од вегетаријански протеини, минерали, зеленчуци (0,08% зеленчук во прав во облик на коцка, 0,5% зеленчук), шеќер, млеко и млечни деривати (0,7% млеко во прав во облик на коска, 4% млечен состав), 16% дехидрирано месо и животински деривати, со мин. 4% пилешко.
ХЕМИСКИ СОСТАВ: протеин 25%, масти 12%, пепел 7.5%, фибра 2.5%, омега 6 масни киселини 1,6%, омега 3 масни киселини 0,13%, витамин А 20000IU, витамин Д3 1160IU, витамин Е 95мг/кг, селен 0,45мг/кг, цинк 410мг/кг, манган 20мг/кг, бакар 37мг/кг, железо 260мг/кг, витамин Б 79мг/кг, содржи бои, антиоксиданти.
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.