НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Кучиња - PURINA - DOG CHOW - ПИЛЕШКО 14кг.
ПИЛЕШКО 14кг.
Цена: 2898ден.
СОСТАВ: месо и преработки од месо (мин 8%), растителни протеини и масла, зеленчук (корен од ендивија 1,1%), минерали. 16% дехидрирано месо.
Хемиски состав: 25% протеини, 8% сиров пепел ,12% масти, 3% сирови влакна.
Производител: НЕСТЛЕ, УНГАРИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.