НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Кучиња - PURINA - DOG CHOW - ДОГ ЧАУ - ПАПИ медиум пилешка 14кг
ДОГ ЧАУ - ПАПИ медиум пилешка 14кг
Цена: 3276ден.
СОСТАВ: Цело зрно на пченка, пилешки оброк, глутен, соја, јајце, ориз, јачмен, калциум карбонат, рибино масло, сол, потасиум хлорид, минерали, високо дигестивна, витамини и суплементи.
ХЕМИСКИ СОСТАВ: протеин 27,5%, масти 12%, фибра 5%, влага 12%, ДНА 0,05%, калциум 1,1%, фосфор 0,9%, железо 150мг/кг, витамин А 10000УИ/кг, витамин Ц 70мг/кг
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.