НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Кучиња - PURINA - PRO PLAN - ПИЛЕ МЕДИУМ АДУЛТ ОПТИ ХЕЛТ 14кг.
ПИЛЕ МЕДИУМ АДУЛТ ОПТИ ХЕЛТ 14кг.
Цена: 4410ден.
СОСТАВ: дехидриран пилешки протеин, пченка, житарки, месо (14%), животинска маст, сушено цвекло, соино брашно, пченично брашно, дигестивна, глутен, минерали, рибино масло.
Хемиски состав: 25% протеини, 15% масти, 9,5% влага, 2,5% влакна, 1,4% калциум, 0,83% фосфор, 0,12% магнезиум, вит.А 20710IU/kg, вит. Д3 933IU/kg, вит.Е 473мг/кг, вит.Ц 70мг/кг, вит.К 0,15мг/кг, Б1, Б2, Б3, Б6, Б8, Б9, Б12.
Производител: НЕСТЛЕ, УНГАРИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.