НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Кучиња - PURINA - PRO PLAN - МЕДИУМ АДУЛТ ЛОСОС СЕНЗИТИВ ОПТИ ДЕРМА 1
МЕДИУМ АДУЛТ ЛОСОС СЕНЗИТИВ ОПТИ ДЕРМА 1
Цена: 4914ден.
СОСТАВ: лосос (14%), ориз (14%), пченка, дехидриран протеин од лосос, соино брашно, пченкарно брашно, животинска маст, сушено цвекло, сушено јајце, рибино масло, минерали, сушен корен од цикорија, масло од соја.
Хемиски состав: 27% протеин, 15% масти, 3% влакна, 7,5% пепел, вит. А 32000IU/kg, вит.Е 550IU/kg, вит. Д3 1040IU/kg, вит.Ц 140мг.
Производител: НЕСТЛЕ, УНГАРИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.