НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Кучиња - PURINA - PRO PLAN - ЛАРЏ АТЛЕТИК ПИЛЕШКА 14кг.
ЛАРЏ АТЛЕТИК ПИЛЕШКА 14кг.
Цена: 4410ден.
СОСТАВ: дехидриран пилешки протеин, пченка, пченица, пилешко (14%), сушено цвекло, ориз (4%), глутен, минерали, рибино масло.
Хемиски состав: 27% протеин, 17% масти, 205% влакна, 7,5% сиров пепел, вит.А 2000IU/kg, вит.Е 550IU/kg, вит.Д3 650IU/kg, цинк, содиум, антиоксиданти, магнезиум сулфат.
Производител: НЕСТЛЕ, УНГАРИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.