НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
Кучиња - Taste of the wild - HIGH PRAIRE - BISON & ROASTED VENISON (бизон и печена срна)
BISON & ROASTED VENISON (бизон и печена срна)
Цена: 6478ден.
32% од овој оброк е протеин што обезбедува голема енергија на дигестија кај кучето, додека пак зелечукот, легумите и овошјето се моќен антиоксидант за одржување на виталноста.
СОСТАВ: Воден бизон, јагнешка и пилешка чорба, сладок компир, пилешка маст, печен бизон, печена срна, говедско, протеин од компир, рибина чорба, протеин од грашок, доматен сос, цикорија, боровинки, малина, таурин, природни пробиотици за добро варење, витамини, минерали и разни суплементи.
ХЕМИСКИ СОСТАВ: протеин 32%, масти 18%, фибра 4%, влага 10%, цинк 150мг/кг, селен 0,35мг/кг, витамин Е 150UI/кг, таурин 0,12%, омега 6 2,8%, омега 3 0,3%, микроорганизми и пробиотска флора не помалку од 80,000,000 CFU/кг, 3719 Kcal/кг.
ПОТЕКЛО: Канада
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.