НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Кучиња - FARMINA - CIBAU - ЦИБАУ СЕНЗИТИВ ЛОСОС 12кг.
ЦИБАУ СЕНЗИТИВ ЛОСОС 12кг.
Цена: 3456ден.
СОСТАВ: дехидрирана риба (28%), пченка (15%), ориз (55%), дехидрирано цвекло (5%), растително масло (2%) содиум хлорид, потасиум хлорид, калциум карбонат, рибино масло (8%), квасец (0,3%).
Хемиски состав: 24% протеин, 12% масти, 6,5% пепел, 2,0% влакна, 1,2% калциум, 0,9% фосфор, вит. А 10000IU/кг, Д3 1000IU/кг, Е 100мг, Ц 100мг, Б1. Б2, Б6, Б12, цинк оксид 120мг, манган 150мг, железо 60мг, фолна киселина 0,3мг.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: FARMINA, ИТАЛИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.