НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Кучиња - ADRAGNA - ERIX - ЕРИКС РЕГУЛАР МЕСО И ЖИТАРКИ 15кг.
ЕРИКС РЕГУЛАР МЕСО И ЖИТАРКИ 15кг.
Цена: 2160ден.
СОСТАВ: дехидрирани животински протеини (20% говедско, 8% пилешко), житарки, пченка, масла и масти, ориз, скроб, сушена репка, костен, содиум хлорид.
Хемиски состав: 23% протеин, 8% сиров пепел, 10% масти, 3,5% сирови влакна, 9% влага.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: АДРАГНА, ИТАЛИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.