НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
Кучиња - BOSCH - BOSCH - Бош адулт лосос и компир 15кг
Бош адулт лосос и компир 15кг
Цена: 3600ден.
Балансирана храна за сите видови на кучиња и за чувствителни кучиња
Состав: живино брашно, лосос (свеж, 14%), просо, јачмен, пченка, ориз, дехидриран компир (5%), цвекло (без шеќер), животинска маст, хидролизиран протеин, грашак, рибино масло, квасец, содиум хлорид, колострум (0,3%), потасиум хлорид, зелена школка (0,1%), сушена цикорија.
Хемиски состав: 21,5% протеин, 10,50% масти, 2,5% фибра, 5,7% пепел, 0,85% фосфор, 1,05% калциум, 0,3% содиум, 0,5% потасиум, 0,11% магнезиум, вит. А 12000УИ, вит. Д3 1200УИ, Б1 10мг, Б2 10мг, Б6 6мг, Б12 30мцг, биотин 250мцг, ниацин 40мг, фолна киселина 2%, вит. Ц 70мг, вит. Е 70мг.
Производител: Бош, Германија
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.