НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
Кучиња - BOSCH - BOSCH - Бош јагне и ориз 15кг
Бош јагне и ориз 15кг
Цена: 3375ден.
Пилешко брашно, ориз (16%), јачмен, пченка, јагнешко брашно (4%), рибино брашно, сушено цвекло (без шеќер), хидролизиран протеин, жолто просо, грашак, рибино масло, квасец, потасиум хлорид, содиум хлорид, зелена школка (0,1%), сушена цикорија.
Хемиски состав: 21,5% протеин, 10,5% масти, 2,5% фибра, 5,7% пепел, 1,1% калциум, 0,9% фосфор, вит. А 12000UI, вит. Д3 1200UI, вит. Е 70мг, цинк 45мг, селен, антиоксиданти.
Производител: Бош, Германија
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.