НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
Мачиња
Мачиња - PURINA - FRISKIES - ФРИСКИС ПИЛЕШКА 10кг.
ФРИСКИС ПИЛЕШКА 10кг.
Цена: 1980ден.
СОСТАВ: житарки (20%), месо и месни преработки (4% пилешко со кафеави гранули), растителни протеини, масти и масла, растителни преработки, квасец, минерали, зеленчук (1% во зелени, жолти и портокалови гранули).
Хемиски состав: 32% протеини, 10% сирови масти, 7,5% сиров пепел, 2% сирови влакна.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: НЕСТЛЕ, УНГАРИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.