НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
Мачиња
Мачиња - PURINA - CAT CHOW - КЕТ ЧАУ ЗА ХЕРБAЛ 15кг.
КЕТ ЧАУ ЗА ХЕРБAЛ 15кг.
Цена: 3510ден.
СОСТАВ: цереалии, месо и животински протеини (мин. 14% месо), екстракт од растителни протеини (цвекло, семе од репка), масти и масла, зеленчуци (моркови, спанаќ, магданос, цикорија), минерали, квасец.
Хемиски состав: 34% протеини, 7,5% сиров пепел ,12% масти, 5% сирови влакна.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: НЕСТЛЕ, УНГАРИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.