НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
Мачиња
Мачиња - WHISKAS - JUNIOR - ВИСКАС ЈУНИОР ПИЛЕШКА 14кг.
ВИСКАС ЈУНИОР ПИЛЕШКА 14кг.
Цена: 3276ден.
СОСТАВ: цереалии, месо и животински протеини (мин. 4% пилешко во кафеави гранули), екстракт од растителни протеин, масти и масла, зеленчуци (4% моркови во портокалови гранули, 4% грашак во зелени гранули), млеко и млечни деривати (4% млеко во зрнца), антиоксиданти и природни бои.
Хемиски состав: 37% протеини, 12% масти, 1,5% сирови влакна, 1,1% фосфор, 1,2%а акалциум, 1380мг/кг таурин.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: МАРС ФУД, ПОЛСКА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.