НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
Мачиња
Мачиња - KITEKAT - KITEKAT - КИТЕКАТ ГОВЕДСКА 12 кг.
КИТЕКАТ ГОВЕДСКА 12 кг.
Цена: 1944ден.
СОСТАВ: житарки, месо и месни производи (4% говедско во кафеави брикети и 4% говедско во темни брикети), растителни производи, екстракт од растителни протеини, масла и масти, минерали, зеленчук (4% грашак во зелени брикети, 4% морков во портокалови брикети).
Хемиски состав: 28% протеини, 9% масти, 2,5% сирови влакна, 9% неоргански материи.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: МАРС ФУД, ПОЛСКА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.