НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Мачиња
Мачиња - MATISSE - MATISSE - МАТИС УРИНАРНА 10кг.
МАТИС УРИНАРНА 10кг.
Цена: 4410ден.
СОСТАВ: ориз (25%), дехидрирана риба, пченка, дехидрирано пилешко месо (32%), пилешка маст, хидролизирани животински протеини, рибино масло, сушено цвекло (6%), јајца, пивски квасец , калциум сулфат, потасиум хлорид, фибра од грашак (8%), потасиум хлорид, калциум сулфат дихидрат, моно содиум фосфат.
Хемиски состав: 31% протеини, 11% сирови масти, 6,6% сиров пепел, 5,9% сирови влакна, 0,9% калциум, 0,85% фосфор, 0,08% магнезиум, 19,5% скроб, 1800мг/кг таурин, вит.А 16000UI, вит. Д3 1600UI, вит. Е 160мг, вит. Ц 160мг, Б1, Б2, Б6, Б12, фолна киселина 0,48мг.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: ФАРМИНА, ИТАЛИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.