НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
Мачиња
Мачиња - MATISSE - MATISSE - МАТИС ТУНА И ЛОСОС 10кг.
МАТИС ТУНА И ЛОСОС 10кг.
Цена: 3510ден.
СОСТАВ: ориз (20%), дехидрирана риба (10% туна, 10% лосос), пченка, дехидрирано пилешко месо, пилешка маст, хидролизирани животински протеини, рибино масло, сушено цвекло, јајца, пивски квасец , калциум сулфат, потасиум хлорид.
Хемиски состав: 32% протеини, 11% сирови масти, 6,6% сиров пепел, 1,2% сирови влакна, 1% калциум, 0,9% фосфор, 0,08% магнезиум, 1800мг/кг таурин, вит.А 16000UI, вит. Д3 1600UI, вит. Е 160мг, вит. Ц 160мг, Б1, Б2, Б6, Б12, фолна киселина 0,48мг.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: ФАРМИНА, ИТАЛИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.