НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Мачиња
Мачиња - FUN CAT - FUN CAT - ФАН КЕТ МЕСО 20кг.
ФАН КЕТ МЕСО 20кг.
Цена: 3240ден.
СОСТАВ: пилешка каша (25%), пченка, месо (10%), рибина каша, пилешка маст, хидролизирани животински протеини, сушено цвекло, содиум хлорид.
Хемиски состав: 27% протеини, 10% сирови масти, 10% сиров пепел, 2,7% сирови влакна, вит.А 12000UI, вит. Д3 1200UI, вит. Е 120мг, вит. Ц 120мг, Б1, Б2, Б6, Б12, фолна киселина 0,36мг.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: ФАРМИНА, ИТАЛИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.