НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша доплата за трошоците од каргото
Птици
БРЕНДОВИ:
Категории:
Птици - PADOVAN - PADOVAN - ГРАНД МИКС ПАРОКЕТИ ОД 0,4кг.
ГРАНД МИКС ПАРОКЕТИ ОД 0,4кг.
Цена: 120ден.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: ПАДОВАН, ИТАЛИЈА
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.