НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
Дома  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
ФАУНА ЕЛВИР
Бул. Јане Сандански 109А, лок.9
1000 Скопје
тел.: 02 609 13 20
078 35 22 34
e-mail: faunaelvir@gmail.com
Работно време:
Пон.-Пет. 10-13h и 16-20h
Сабота 10-15h
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.