НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ: 02 6091 320
За нас  I  Контакт  I   ЧПП  I  Правила    
Вршиме достава по карго, со ваша
доплата за трошоците од каргото!
Кучиња - BOSCH - BOSCH - Бош адулт макси 15кг
Бош адулт макси 15кг
Цена: 3375ден.
Храна за возрасни кучиња од голем раст
Состав: пилешко брашно, јачмен, пченка, просо, сушено цвекло (без шеќер), хидролизиран протеин, рибино брашно, грашак, квасец, содиум хлорид, потасиум хлорид, зелена школка (0,1%), сушена цикорија.
Хемиски состав: 21% протеини, 12% масти, 2,5% фибра, 5,8% пепел, 1,15% калциум, 0,9% фосфор.
Производител: Бош, Германија
Copyright 2007 INVENTIV. All rights reserved.